Bijuterii dentare

 

Pentru un zâmbet cu adevãrat strãlucitor. Aplicarea bijuteriilor dentare nu necesitã niciun fel de indepãrtare a  substanţei dure dentare şi se poate efectua în câteva minute.  

Cu ce lipiti diamantul ? 
Bijuteriile dentare (diamantele) se lipesc cu un adeziv special numit bonding. Acesta nu afecteaza cu nimic structura dintelui.

Pot sa aleg orice dinte pe care sa-mi aplicati diamantul ? 
Raspunsul este da. Va sfatuim insa sa alegeti dintii frontali superiori deoarece sunt cei mai vizibili. De asemnea va sfatuim sa aplicati diamantul pe dinti frumosi, fara carii pentru a crea un contrast placut atunci cand zambiti. 

Trebuie sa vin cu diamantul meu ?
Nu, nu e nevoie de asta. La noi veti gasi un sortiment bogat de bijuterii dentare, iar in cazul in care nu avem ceva pe stoc vom comanda pentru dumneavoastra in cel mai scurt timp bijuteria preferata.

Cum se aplica diamantul pe dinte ?
Inainte de aplicarea acestuia aveti nevoie de un periaj profesional care sa indeparteze toate resturile de alimente si de placa bacteriana. Dupa aceea se usuca foarte bine dintele pe care aplicam bijuteria, conditionam dintele, aplicam adezivul, bijuteria si apoi folosim o lampa special de fotopolimerizare cu care intarim adezivul. Si gata. In cateva minute plecati cu o infatisare noua.

Ce se intampla daca hotarasc sa indepartez diamantul ?
Absolut nimic. Printr-o tehnica speciala acesta este indepartat de catre medic de pe dinte. Dupa indepartarea adezivului dintele dumneaoastra va arata la fel ca inainte. 
Pentru orice intrebare legata de aceasta tehnica sau orice alta intrebare generala despre stomatologie.

Coroane integral ceramice 
Pentru zona frontala executam coroane integral ceramice care nu au suport metalic si confera o estetica superioara